Deze manier heb ik al tweemaal laten doen en gebeurt door een gaatje te prikken in het trommelvlies, en zo via het gaatje al het onnodige er uit te zuigen. Laten uitzuigen, geloof me, doet geen deugd, maar duwt alleszins de bullshit niet dieper in je oor. Riet den Engelsman, 14:51 #1, heb mijn oren laten uitspuiten bij de huisarts, nu zit de prop zo diep dat ik naar de kno-arts moet, denk je dat je er vanaf bent na het uispuiten, maakt het, het alleen nog maar erger.

een vloeistof) in het oor te spuiten, waardoor de prop loskomt en terug mee naar buiten komt samen met het water. De beter manier is laten uitzuigen.

Ik was verkouden toen ik vorige week op skiverlof vertrok en bij het nemen van een lift trainen hoog in de bergen zijn mijn oren dichtgeklapt en dat was donderdag middag, na het slapen was mijn kussen vol met plekken etter en vocht. Ik ben de vrijdag naar een arts in Oostenrijk geweest en kreeg een soort antibiotica, zaterdag nacht toen we thuiskwamen ben ik naar de arts van wacht geweest en die geeft me een neusspray en "cirrus" voorgeschreven, nu na 6 dagen zijn mijn oren nog. Heeft er iemand ervaring mee? Dominique, 08:28 #4, ik heb dat water met zout geprobeerd, en mijn oor zat echt heel erg goed dicht had het nml al geprobeerd met warm water onder de douche, en na 4 a 5 keer spoelen en elke keer een minuutje weken ging mijn. Echt een makkelijke goedkope aanrader dus! Robert Jansen, 09:52 #3, ik moet mijn oren ongeveer 1x per jaar laten uitspuiten wegens een te hoge aanmaak van oorsmeer. Daar kan je helaas niets aan doen. Uitspuiten werkt bij mij altijd prima. Maar je moet wel vijf dagen van te voren beginnen met druppelen, zodat het oorsmeer wat weker wordt. Dan spuiten ze het er bij mij altijd zo uit.

Oordruppels - keel-neus-Oorheelkunde en heelkunde van het


Plush1984, 15:35 #7, met een douchestraal je oorprop eruit cellulitis krijgen geweldig! Ik heb het geprobeerd en wanneer de straal goed zit spoot alles er voeding ineens uit. Alida, 09:12 #6, martine of andere lezer. Ik heb oorontsteking en een doof gevoel en ook last van oorsuizen. Wat een rot gevoel! Heb jij iets kunnen doen aan die suizen, martine? D.d om gek van te worden! Wie heeft er een tip? Ik gebruik sinds zaterdag antibiotica.

Verstopt oor, oor dicht, hulp bij verstopte oren


Deze concludeerde dat mijn buis van eustachius dicht was. De lucht achter het trommelvlies werd deels door het bloed opgenomen. Hierdoor ontstond een onderdruk achter het oor. Het vocht wat normaal via de buis van eustachius wegvloeid bleef ook zitten. De huisarts gef me druppels, maar helaas ook deze hielpen niet. Ik naar de kno arts. Er zijn op dat moment 2 maanden verstreken. De kno arts concludeerde dat ik opgezette neusamandelen had.

19Bart91, geplaatst: 16:37, bedankt voor de info. Geplaatst: 20:46, els schreef: Vocht achter het trommelvlies komt niet van buitenaf. Ik zag je antwoord ik zit al meer als een week met het zelfde probleem dus doof en voel mijn hartslag misselijk in mijn oor word er echt wel een beetje gek van heb ook neusspray en oordruppels maar ik kan niet zeggen dat ik echt. Probeer het nog een week op het etiket staat niet langer dan 4 dagen gebruiken maar de assistent van de huisarts zij voor de telefoon dat het rustig 14 mocht als het niet over ging moest ik maar weer terug komen. Moonie, geplaatst: 14:56, hallo, ook ik heb vocht achter mn trommelvlies zei de dokter vorige week. Heb er nu 2 weken last van, maar wordt er gek van. Hij zegt dat het tot 3 weken kan duren en als de klachten daarna aanhouden wordt ik doorgestuurd naar een kno arts voor een buisje.

Hopelijk komt het niet zo ver. Was benieuwd of het bij jullie, bovenstaande berichten, over was inmiddels. Grt.357 magnum Geplaatst: 19:32 Jongens het kan allemaal veel erger. Oktober vorig jaar kreeg ik een griep. Waardoor ik aan mijn rechter oor slecht begon te horen. Heb neusdruppels gekocht, maar helaas. Ik naar de huisarts.

Vocht achter oor - medisch Forum

Een ontsteking zelf kan natuurlijk ook pijnklachten geven. Met een buisje zorg je voor 'afwatering' van je oor (waarmee je dus de druk verlaagt in het oor een soort buis van Eustachius, maar dan de andere kant op (naar buiten toe ipv naar de neus). Daarmee verminder je ook de klachten. Maar een buisje plaats je alleen als iemand herhaaldelijk oorontstekingen heeft. Ik denk niet dat je nu een buisje krijgt. Neusspray zou voldoende moeten zijn. Maar of dat ook voor jouw specifieke situatie geldt, zou je aan de arts zelf moeten vragen. Op medisch forum kun je alleen algemene informatie krijgen.

oordruppels dicht oor

Afvallen buik: buikvet verliezen in 3 stappen 2 is het leukst)

Ik zou heel blij zijn als iemand mij hierover kleine wat meer kan vertellen. Met vriendelijke groet, bart. Moderator, geplaatst: 8:31, vocht achter het trommelvlies komt niet van buitenaf. Het trommelvlies is namelijk waterdicht. Het komt dus niet van douchen of zwemmen. Het vocht wat jij hebt komt waarschijnlijk van een infectie in je oor, en daarom heb je neusspray gekregen. De neusspray zorgt ervoor dat de buis van Eustachius open komt te staan en hierdoor kan de ontsteking oplossen of in ieder geval de klachten verminderen. Vocht in het oor kan de druk verhogen. Dat geeft pijn of zelfs (tijdelijke) doofheidsklachten.

Hiervoor heb ik een neusspray gekregen, en na twee weken moest ik terugkomen. Aangezien ik nog steeds niet helemaal goed hoor met mijn linkeroor ga ik morgen terug naar de dokter. Maar wat is ziet nu het echte probleem zult u denken? Ik zit al vanaf mijn zesde jaar op waterpolo. Ik zwem dus veel. Mijn dokter verzekert mij ervan dat de vocht achter mijn oor niet komt door het zwemmen, maar ik twijfel hieraan. Hoer komt er anders vocht achter mijn trommelvlies, toch niet door de douche? Of komt het van binnenuit? Waarschijnlijk moet er nu weer een neiuw buisje in mijn linkeroor zodat het vocht eruit kan.

7 redenen waarom je appelazijn elke

Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index keel neus en Oren (KNO) vocht achter oor, auteur, onderwerp: Vocht achter oor 19Bart91, geplaatst: 21:37, hallo iedereen, mijn naam is Bart en ik ben nieuw op dit forum. Ik heb al gezocht of er al over dit onderwerp gepraat werd, maar ik ben nog niets tegengekomen waar ik iets aan heb. Mijn probleem is namelijk als voorbeeldbrief volgt: ik loop als sinds mijn geboorte bij de kno-arts voor mijn oren. Er zijn al vele buisjes geplaatst maar mijn oren zijn nog steeds niet stabiel (mijn buis van Eustachius werkt niet). Gelukkig ging het met mijn linkeroor wat beter (zo'n anderhalf jaar geen klachten) maar met mijn rechteroor is het al tijden niet echt goed. Tot twee weken geleden. Ik werd aan mijn linkeroor bijna volledig doof en ben dus weer naar de kno-arts gegaan. Het was wat ik al vermoedde: er zit vocht achter mijn oor.

Oordruppels dicht oor
Rated 4/5 based on 646 reviews